Dagtochten

Olaf en Tumi, de twee IJslandse pony's, en Tjaska, de liefste hond van de wereld, gaan heel graag op stap.  En jongeren vanaf 12 jaar kunnen mee. We verkennen de verborgen pareltjes in de Zwalmstreek,  op het ritme van de dieren en van elkaar.  Het is een dagactiviteit die begint en eindigt met het verzorgen van paarden en weide.  De tochten zijn er voor jongeren uit verschillende contexten en gaan door op vrijdagen en zaterdagen. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie stuur dan een mailtje naar annemie@huisvandesterren.be. Ook instellingen kunnen een aanvraag doen. We hanteren een variabele prijs tussen 50 en 75 euro per dag per jongere.  We verzamelen om 9u aan het Huis van de Sterren en zijn weer terug om 16u

Trektochten zomer 2023

Bepakt en bezakt trekken we er op uit met Olaf, Tumi en Tjaska.  Op het ritme van de dieren en van elkaar.  Dit jaar zoeken we onze weg  naar de oorsprong van de Schelde. Aan het einde van de dag slaan we ons kamp op , zorgen we voor de dieren en maken we zelf ons eten klaar. In de ochtend breken we alles weer af en maken ons klaar om te vertrekken. De trektochten zijn er voor de avonturiers, maar ook voor diegenen die de rust van de dieren en de natuur zoeken. We leggen dagelijks ongeveer 15 kilometer af. We werken met kleine groepjes. Jongeren  vanaf 14 jaar uit verschillende contexten zijn welkom.  We vertrekken vanuit het solidariteitsprincipe waarbij de iets bredere schouders iets meer betalen. Dit maakt dat er ook jongeren die in kans armoede  leven mee kunnen. 

prijs:  450 euro alles inbegrepen.

Ben je geïnteresseerd stuur dan een mailtje naar annemie@huisvandesterren.be. Ook instellingen kunnen een aanvraag doen.

Schrijf je in voor de trektocht door dit formulier in te vullen