Wordt Peter of Meter 

Altijd al jouw eigen beestje willen hebben, maar heb je geen tijd? Wordt dan Peter of Meter van één van onze beestjes en stort maandelijks een klein bedrag. Bij wie zijn wij kan je een beestje uitkiezen.

 

Een gift

Elke gift, klein en groot, helpt om duurzaam zorg te kunnen blijven bieden voor de kinderen en  jongeren

Wil je ons steunen kan dit  door te storten op BE90 9733 9306 3232.

 

Goodgift maakt geven eenvoudig         

Een Goodgift is een unieke cadeaubon waarbij de gelukkige ontvanger het bedrag doneert aan een goed doel naar zijn/haar keuze.

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Is je vriendin sociaal geëngageerd? Of heeft je vader ‘toch alles al’? Met een Goodgift doe je niet alleen de ontvanger een plezier, maar ook het goed doel dat hij/zij kiest.

www.goededoelen.be

Onze vzw staat geregistreerd op de lijst van de goede doelen van de Koning Boudewijnstichting.
Met deze website willen zij meer transparantie bieden over de werking van de vzw's en verzamelen ze kwaliteitsvolle gegevens over de goede doelen in België.
Deze gegevens worden op bovenstaande website ter beschikking gesteld aan een breed publiek.
Je kan ons vinden onder de naam Huis van de sterren - vzw Tjaska Wasi.

 

Materiaal

Regelmatig zijn we op zoek naar materiaal om de jongeren en kinderen bezig te houden en het terrein steeds aangenamer te maken.

Ondertussen hebben we al heel wat materiaal verzameld. er zijn wel nog een aantal dingen die we kunnen gebruiken. Zoals:

  • gereedschap
  • restjes verf
  • tuingereedschap
  • oude badkuipen
  • wilgentakken voor een wilgenhut

Heb je iets staan van bovenstaand  materiaal of iets anders  waarvan je denkt dat het kan dienen, neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar annemie@huisvandesterren.be of te bellen naar 0474/35.38.59. 

 

trooper.be

Daarnaast staat onze vzw geregistreerd bij trooper.  Via trooper.be/huisvandesterren kan je online aankopen doen bij een ruim aantal webshops en ons steunen zonder dat het jou iets extra's kost.