Vrijwilligers

Graag werken we in de nabije toekomst met vrijwilligers. De inzet kan bijvoorbeeld bestaan uit het organiseren van een creatief atelier of uit hulp bij fundraising. Soms raken de kinderen moeilijk tot bij ons en kan het fijn zijn als iemand ze wil brengen en halen.  Heb je een idee of een voorstel, neem gerust contact met ons op door te mailen naar annemie@huisvandesterren.be of te bellen naar 0474/35.38.59 en we bekijken samen wat er mogelijk is.

 

Financieel 

#streekmotor23 Selecteerde het huis van de sterren . Dit betekent dat zij ons zullen ondersteunen bij een crowdfunding.  Deze zal lopen van begin  april tot en met eind mei. Als het ons lukt om 5300 euro te verzamelen, vult streekmotor 23 dit aan met nog eens 5000 euro.

Bij iedere gift vanaf 40 euro geschonken in april of mei ontvang je een fiscaal attest dat recht geeft op belasting vermindering van 40%.

 

 

Goodgift maakt geven eenvoudig.          

Een Goodgift is een unieke cadeaubon waarbij de gelukkige ontvanger het bedrag doneert aan een goed doel naar zijn/haar keuze.

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Is je vriendin sociaal geëngageerd? Of heeft je vader ‘toch alles al’? Met een Goodgift doe je niet alleen de ontvanger een plezier, maar ook het goed doel dat hij/zij kiest.

www.goededoelen.be
Onze vzw staat geregistreerd op de lijst van de goede doelen van de Koning Boudewijnstichting.
Met deze website willen zij meer transparantie bieden over de werking van de vzw's en verzamelen ze kwaliteitsvolle gegevens over de goede doelen in België.
Deze gegevens worden op bovenstaande website ter beschikking gesteld aan een breed publiek.
Je kan ons vinden onder de naam Huis van de sterren - vzw Tjaska Wasi.

 

Materiaal

In het najaar van 2021 stellen we het huis van de sterren open voor de woonst voor een drietal jongvolwassenen.  Voor die tijd zijn we op zoek naar allerhande materiaal om het huis in te richten. 

We denken dat het waardevol kan zijn een aantal instrumenten in huis te halen. Zo zoeken we bijvoorbeeld een piano.

Heb je iets staan van materiaal waarvan je denkt dat het kan dienen, neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar annemie@huisvandesterren.be of te bellen naar 0474/35.38.59.  We zijn momenteel nog op zoek naar lattenbodems, een bureau en keukengerief als pannen en borden.

 

trooper.be

Daarnaast staat onze vzw geregistreerd bij trooper.  Via trooper.be/huisvandesterren kan je online aankopen doen bij een ruim aantal webshops en ons steunen zonder dat het jou iets extra's kost.